چرا گفته نمی شود اینان جزو قربانیان رژیم فاشییستی مذهبی زن ستیز می باشند .چون پس از 35 سال مبارزه با مواد مخدر وقاچاقچیان و معتادین وبی حجابی هم موجب رشد تصاعدی اعتیاد وکشف محموله های مواد مخدر شده است . طوری که مازادآن از راه زمینی- آبی – هوایی به برون مرز منتقل می شود .چون هنوز پرونده ی محموله های کشتی توقیف و مصادره شده سلاح ومواد مخدر قاچاق در ساحل نبجریه گشوده است که یک پاسدار هم دستگیر شد. از طرل دیگر موجب شده سن مصرف کنندگان مواد مخدر و تن فروشی دختران و پسران دانش آموز به 13 سال کاهش داده شود . همچنین هیچ موقع هیچگونه اشاره ای به اسکله های غیر مجاز بنادر ساحل جنوب کشور پاسداران نمی شود که شبانه روز مشغول تخلیه مواد مخدر می باشند .حال بماند که عوامل وارد کنندگان مواد مخدر در استرالیا و کانادا و آلمان و... هم دستگیر شدند که زیر پوشش ورد کردن مواد خوراکی ا ز ایران مواد مخدر جا به جا می کردند ؟ جالب اینکه بدون توجه به شرایط ضد انسانی و طاقت فرسا در سیاه چال های ایران گزارش شده شرایط زندانهای مالزی آنقدر بد و اسفبار است که اصلا نمیتوان از زندانیان انتظار داشت رفتارهای منطبق با عقل و منطق انجام دهند. یعنی اینکه اینان اعتراف به داشتن قاچاق مواد مخدر کرده اند ! در صورتی قاچاقچیان آدم و مواد مخدر ایرانی وعراقی حامی رژیم ضدبشری مالزی واندونزی وحتی تایلند را آلوده وناامن کردند..
صدور حکم اعدام برای دو زن ایرانی در زندان مالزی بهانهای شد برای جستجو درباره وضعیت زندانیان ایرانی در مالزی. زنی که به تازگی از زندان کوالالامپور آزاد شده، از شرایط "اسفبار" این زندان به خصوص برای زنان میگوید.به گزارش دویچه وله، دو زن جوان ایرانی به جرم حمل مواد مخدر در مالزی به اعدام محکوم شدند. ندا و شهرزاد ۲۶ و ۳۱ ساله حامل حدود پنج کیلو مفتامین بودهاند که در فرودگاه کوالالامپور دستگیر میشوند. به گزارش رسانههای فارسی زبان، هریک از این دو بیش از دو کیلو مفتامین با خود داشتهاند اما "شراره سعیدی" فعال حقوق زندانیان در مالزی به دویچهوله میگوید که یکی از این دونفر هیچ ماده مخدری همراهش نبوده بلکه تنها به دلیل همراهی و دوستی با فرد دیگر دستگیر میشود.زن دیگری که مواد را در لباسهایش جاسازی کرده بوده در ازای دریافت ۳ میلیون تومان پول حاضر به این کار شده است. این فرد که به گفته خانم سعیدی در تمام طول این سه سال حمایت مالی صاحب اصلی مواد را داشته، حاضر نشده شهادت دهد که دوستش از این جریان بی اطلاع بوده است.خانم سعیدی البته تاکید میکند که شرایط زندانهای مالزی آنقدر بد و اسفبار است که اصلا نمیتوان از زندانیان انتظار داشت رفتارهای منطبق با عقل و منطق انجام دهند.یکی از زنانی که مدت ۴۲ روز در زندان کوالالامپور بوده و به تازگی آزاد شده است به دویچهوله میگوید که در حال حاضر بین ۳۰ تا ۳۵ زندانی زن در فاصله سنی ۲۶ تا ۶۵ سال در این زندان هستند که جرم یا اتهام اکثر آنان حمل مواد مخدر است.این فرد که نخواست نامش فاش شود، شرایط بهداشتی و غذایی این زندانیان را "اسفبار" توصیف میکند و میگوید: «زنان در اتاقکهای کوچک سه در چهار متری نگهداری میشوند و در هر اتاق ۱۵ تا ۱۶ نفر به سر میبرند. در چنین شرایطی، با جمعیت زیاد و فضای فوقالعاده کم، فقط جای کوچکی را به "سرویس بهداشتی" اختصاص دادهاند که البته نمیشود اسم آن را سرویس بهداشتی گذاشت به خاطر اینکه از آن به عنوان دستشویی، حمام، روشویی و دستشویی استفاده میشود.خانمها از ناراحتیهای زنان و پوستی رنج میبرند. به یک نوع بیماری قارچ به نام "گوراب" که مربوط به آب و هوا و وضعیت غیربهداشتی اینجاست، مبتلا میشوند. شپش در زندان بیداد میکنند. چون اکثر مجرمهایی که با همدیگر هستند، موهایشان بلند است و استحمام در آنجا انجام نمیگیرد، به همین خاطر شپشها منتقل میشوند. تشکهای آنجا فوقالعاده کثیف و بدبو هستند که روی زمین پهن میشوند».به گفته این فرد برخی از این زنان به خاطر تامین غذا و دارو مجبور به تنفروشی میشوند و مسئولان زندان هم این موضوع را میدانند اما بر آن سرپوش میگذارند.این زندانی سابق میگوید: «در ماه رمضان همهی بچهها را به یک سلول منتقل کردند که خیلی زجرآور بود. مثلاً بعضی خانمها پریود بودند و نمیتوانستند روزه بگیرند، اما شرایط را برای همه یکسان کرده بودند. بچهها میگفتند ما نمیتوانیم روزه بگیریم، باید غذا بخوریم، روزه گرفتن و نماز خواندن ما حرام است، ولی به آنها گفته میشد که فرقی نمیکند، شما هم همان دو وعده غذا را دارید».
حمل مادهای که نمیدانند چیست؟
فرد گفت و گو کننده با دویچهوله میگوید بیش از نیمی از این زندانیان نمیدانستند که حامل مواد مخدر هستند و تنها به آنها گفته شده که اینها دارویی است که ممکن است ورودش به مالزی قدغن باشد اما اگر به ماموران فرودگاه رشوه بدهید کاری با شما نخواهند داشت.شراره سعیدی نیز تایید میکند که اکثر کسانی که به صورت گروهی دستگیر شدهاند اصلا نمیدانستهاند که حامل مواد مخدر هستند. او میگوید در هر گروه تنها یک نفر از موضوع اطلاع دارد و او هم اجازه ندارد چیزی در این مورد به بقیه بگوید.به گفته این زندانی سابق، بیشتر زنان زندانی متارکه کرده و بیکار هستند و به همین دلیل نیاز مالی شدید دارند و در ازای دریافت ۳ تا ۵ میلیون تومان پول حاضر به حمل این مواد شدهاند. برخی دیگر نیز از سوی همسرانشان وادار به این کار شدهاند.این فرد به زن مسنی اشاره میکند که به دلیل تامین هزینه خرید کلیه برای شوهرش حاضر به حمل مواد مخدر به مالزی شده و زن دیگری که دختری عقبمانده دارد و برای تامین هزینههای او ناچار به این کار شده است.
سفارتی که حامی نیست!
در طول چند سال اخیر که تعداد زندانیان ایرانی مالزی افزایش پیدا کرده است تنها دوبار نمایندهای از سفارت ایران در مالزی به دیدار این زندانیان رفته است.در حالی که به گفته زنی که با دویچهوله گفت و گو کرد، نمایندگان سفارتخانههای کشورهای دیگر مثل ویتنام و میانمار هر ماه به دیدار زندانیانشان میروند و در تامین غذا و داروی آنها کمک میکنند.این زن میگوید: «بچههایی هستند که قرار است آزاد بشوند. آنها میگویند ما قرار است آزاد بشویم و سفارت آمار ما را هم دارد، ولی متأسفانه کوتاهی میکند و به موقع در دادگاهشان حاضر نمیشود و هیچ کنترلی هم بر پرونده آنها نمیکند. میگویند از لحاظ دارو و درمان، سفارت میتواند به آنها کمک کند، ولی متأسفانه این کمکها را دریغ میکند. یکی دوبار هم که نمایندهی سفارت به آنجا رفته، فقط گفته که شما با این کارتان آبروی ایران را بردهاید و از ما انتظار کمک نداشته باشید. با توجه به کاری هم که کردهاید، مجرم هستید و هر بلاییهم که سرتان بیاید، حقتان است».از روز اول اکتبر امسال (۹ مهر) دولت مالزی مدت ویزای ایرانیان را که سه ماه بود به ۱۴ روز تقلیل داده است. به گفته وزیر کشور مالزی این تغییر به این دلیل صورت گرفته که ایرانیان از مالزی برای عبور و مهاجرت غیرقانونی به استرالیا استفاده میکنند. او تصریح کرده که این کار به درخواست دولت استرالیا انجام شده است.شراره سعیدی میگوید این اقدام نیز در راستای فشار بیشتر بر ایرانیان است که تا کنون با اعتراضی از سوی دولت ایران روبرو نشده است.دو زنی که به اعدام محکوم شدهاند از روز ۹ مهر به سلول انفرادی منتقل شدهاند. بر اساس قوانین مالزی به محض صدور حکم اعدام حتی در مرحله بدوی، زندانی به سلول انفرادی منتقل میشود.به گفته خانم سعیدی در حال حاضر ۷۰ زندانی ایرانی به اعدام محکوم شدهاند و کسانی در میان آنها هستند که دو سال و نیم است در انفرادی به سر میبرند. این فعال حقوق زندانیان میگوید وقتی به دیدن این افراد میرود از او خواهش میکنند تا بیشتر بماند تا آنها را دیرتر به سلول انفرادی برگردانند.زنی که۴۲ روز در زندان کوالالامپور بوده میگوید: «اینجا آخرالزمان است».
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر