۱۳۹۲ مرداد ۲۹, سه‌شنبه

تصاویر خانه دکتر مصدق

تصاویر خانه دکتر مصدق.30مرداد-92

اگرچنانچه کودتای 28 مرداد سال 32 اتفاق نمی افتاد که ازسوی دستگاه وسرویس های جاسوسی آمریکا وانگلیس طراحیگردید و باحمایت دربارشاه وآخوندکاشانی مواجه شد.حکومت ملی ودمکراتیک وسکولار زنده یاددکترمصدق سقوط نمی کرد.سپس دکتر مصدق زندانی وتاآخردرتبعیدخانگی دراحمدآبادکرج به سرنمی برد .پرواضح بود که حکومت استبدادی تا22 بهمن 57 ادامه نمی یافت ونه اینکه امکان این وجود نمی داشت تاکه خمینی واعوان وانصار بدترشاه واطرافیانش بقدرت برسند وجایگزین حکومت شاه شوند وشرایط  کشور وملت ایران به اینجا کشانیده شودکه آسایش وآرامش ورفاه وامنیت وعدالت وآزادی رخت بربسته است.درعوض فقروبیکاری وتورم وگرانی وسرکوب ....سیاست رایج روز حکومت شده است.مهمتراینکه خاورمیانه دستخوش آشوب وبی نظمی ناامنی نمی شدکه شاهدش درعراق وسوریه ولبنان وافغانستان و....مصرمی باشیم.

 
روستا یا قلعه احمدآباد توسط دکتر محمد مصدق بنام پسرش «احمدآباد» تغییر نام یافت. نام نخستین این روستا، «قارپوزآباد» بود. بنای قلعه در فهرست آثار ملی ایران به شماره ثبت ۲۹۴۳ قرار دارد.هم اکنون این روستا مرکز دهستان احمد آباد در بخش مرکزی شهرستان نظرآباد، غربی‌ترین شهرستان استان البرز است. اراضی این روستا پیش از این جزء املاک عضدالسلطان پسر مظفرالدین شاه قاجار و شوهر خواهر دکتر مصدق بوده‌است که مصدق آنرا با زمین‌هایی که در اراک داشت تعویض کرد. ساکنان اولیه ی ان خانواده های مافی و وادی خیل بوده اند.دکتر مصدق مدت مدیدی از دوران انزوای سیاسی خود را در زمان سلطنت رضاشاه پهلوی در این روستا گذراند. پس از کودتای ۲۸ مرداد نیز پس از ۳ سال زندان در زندان لشکر ۲ زرهی ارتش، به احمدآباد تبعید شد و تا آخر عمر در حالت تبعید در آنجا بود.علیرغم درخواست و وصیت دکتر مصدق برای دفن شدن در «قبرستان ابن‌بابویه»،در کنار شهدای قیام سی تیر، وی در احمدآباد دفن شد. عکاس ایسنا در سفری به این روستا از خانه دکتر مصدق عکاسی کرده است.

تصاویر بیماری دردناک پوستی سه‌جوان

تصاویر بیماری دردناک پوستی سه‌جوان.30مرداد-92

به تصاویرضمیمه شده ی  سه جوان روستایی مبتلا به بیماری پوستی درناک نگاه کنید که گزارش شده است به دلیل تنگنای مالی امکان پرداخت هزینه های درمانی خود را ندارند. سئوال است درحکومتی که مدعی مستضعفان جهان است و رهبرش ادعای رهبریت مسلمین جهان دارد ومدافع حق وحقوق پایمال شده ی فلسطینیان می باشد واز حزب الله لبنان و دو همپیمان سوریه وعراق بشدت حمایت می کند.به ویژه اینکه ایران دارای منابع گاز ونفت فراوان است چراباید شرایط جامعه به سمتی سوق داده شود که بنابر گزارش خبرگزاری دروغ پرداز پاسداران فارس، حسین، محمد و علی نام سه سید حسینی جوان است که جزو اهالی  روستای دارالمیزان شهرستان مهرهستند که بعد از تولد به مرور زمان دچار بیماری پوستی دردناکی شده اند. یعنی اینکه بیماری شان ژنتیکی نیست، بلکه اکتسابی وناشی از عدم بهداشت ودرمان به موقع بعلت فقرخانوادگی بوده است.بنابراین این سه جوان که   20، 18 و 26 سال دارند به دلیل تنگنای مالی امکان درمان ندارند.زیراکه به علت عدم امکانات بهداشت ودرمان  ازسوی دولت مدعی امید وتدبیرواعتدال  اینان نیازمند کمک و یاری هموطنان خود هستند.برای همین دست همیاری برای درمان شان درازنموده اند.

 
فرارو- سه جوان روستایی مبتلا به بیماری پوستی درناک به دلیل تنگنای مالی امکان پرداخت هزینه های درمانی خود را ندارند.به گزارش فارس، حسین، محمد و علی نام سه سید حسینی جوان از روستای دارالمیزان شهرستان مهر است که بعد از تولد به مرور زمان دچار بیماری پوستی دردناکی شده اند. این سه جوان که  به ترتیب 20، 18 و 26 سال دارند به دلیل تنگنای مالی امکان درمان ندارند و نیازمند کمک و یاری هموطنان خود هستند.برای اطلاع از هزینه ها و چگونگی کمک رسانی به این سه هموطن با روابط عمومی خبرگزاری فارس به شماره  88911848 و 88937707  تماس بگیرید.

۱۳۹۲ مرداد ۲۸, دوشنبه

نقش ساعت خواب در سلامت

نقش ساعت خواب در سلامت.28مرداد-92
عادات خواب شبانه اعم از دیر یا زود خوابی نه تنها بر زندگی اجتماعی تاثیر می‌گذارد، بلکه پیامدهایی برای سلامت فرد نیز به دنبال داردبه گزارش ایرنا، محققان انگلیسی و استرالیایی می‌گویند: عادات خواب هر فرد که کرونوتایپ ( عادات زمانی )خواب نامیده می‌شود، می‌تواند بر چاقی و لاغری فرد، باروری، سطح درد و حتی خطر ابتلا به سرطان تاثیر بگذارد.محققان براین باورند کرونوتایپ خواب هر فرد توسط ساعت بیولوژیکی بدن تعیین می‌شود و به شدت تحت تاثیر ژن‌ها قرار دارد.دو نسخه از ژنPeriod-۳ در تعیین عادات خواب نقش دارند.
کسانی که زود به خواب می‌روند بیشتر احساس خستگی می‌کنند.
بر اساس نتایج این تحقیقات، کسانی که به طور معمول شب‌ها زود می‌خوابند، بیشتر احساس خستگی می‌کنند.همان طور که ساعت بیولوژیکی بدن کنترل زمان خواب و بیداری را در دست دارد، بدن انسان سیستم دیگری هم دارد که احساس خواب آلودگی و نیاز به خواب را در طول روز به وجود می‌آورد. نقطه اوج آن زمانی است که بدن در خسته‌ترین حالت قرار دارد و به رختخواب می‌رود.ژن Period-۳ بر این سیستم تاثیر می‌گذارد. در بدن هر انسان دو نسخه از این ژن وجود دارد که هر کدام را از یک والد به ارث می‌برد. اگر هر دو نسخه شبیه هم باشد انسان جزو آن دسته از کسانی است که شب‌ها زود می‌خوابند و یا برعکس شب‌ها تا دیر وقت بیدار هستند.این سیستم در کسانی که در طول روز کار می‌کنند و شب زود به خواب می‌روند خیلی سریع‌تر از دیگران به وجود می‌آید. در نتیجه این افراد در طول روز سریع‌تر خسته می‌شوند.
کسانی که زود می‌خوابند بیشتر از دیگران در خطر ابتلا به سرطان قرار دارند.
کسانی که به صورت معمولی شب‌ها زود می‌خوابند بیشتر از دیگران در خطر ابتلا به انواع سرطان نظیر سرطان سینه و سرطان روده بزرگ قرار دارند .محققان می‌گویند کاهش هورمون ملاتونین که دارای خواص آنتی اکسیدان است در این افراد خطر ابتلای آنها را بالا می برد.
کسانی که دیر می‌خوابند چاق‌تر هستند
کسانی که به طور معمول شب‌ها زود می‌خوابند، نیم ساعت تا یک ساعت بعد از بیدار شدن صبحانه می‌خورند. ساعت بیولوژیک بدن، متابولیسم را تحت تاثیر قرار می‌دهد و در مقابل کسانی که دیرتر می‌خوابند، معمولا در نیمه شب یک وعده غذایی می‌خورند.در بررسی انجام شده ۱۱۹ نفر داوطلب چاق که نیمی ازآنها معمولی و نیمی دیگر دیرخواب بودند، دسته دوم یعنی دیرخواب‌ها دوبرابر بیش از دسته اول، بعد از ساعت ۸ شب کالری مصرف می‌کردند.از طرف دیگر وعده‌های غذایی شب به دلیل کم تحرکی در طول شب بیشتر ذخیره و باعث اضافه وزن و چاقی می‌شود.
دیرخواب‌ها بیشتر خروپف می‌کنند.
در تحقیقاتی که بر روی ۱۱ نفر در دانشگاه پنسیلوانیا انجام شد، مشخص شد سطح HDL خون در این افراد پایین تر است.همچنین این افراد بیشتر از دیگران خروپف می‌کنند. محققان می‌گویند اضافه وزن این افراد می‌تواند بر وضعیت گردن تاثیر بگذارد و باعث خر و پف شود.همچنین مشخص شد هورمون‌های استرس زا در دیرخواب‌ها بیشتر از دیگران است.
دیرخواب‌ها حافظه ضعیف‌تری دارند
کسانی که دیروقت به رختخواب می‌روند و صبح زود برای رفتن به سر کار بیدار می‌شوند، آخرین مرحله خواب یعنی REM را ندارند. این مرحله بر روی یاد آوری خاطرات و حافظه تاثیر دارد.
دیر خواب‌ها درد بیشتری احساس می‌کنند.
نداشتن خواب عمیق آستانه درد را در این افراد پایین می‌آورد. بدن حدود ساعت ۴ صبح مولکول‌های ضد التهاب آزاد می‌کند. این مولکول باعث تسکین درد می‌شود. در صورتی که فرد دیر به خواب رفته باشد این مرحله آزادسازی را نخواهد داشت و در نتیجه درد بیشتری احساس می‌کند.

رقص زیبای لزگی در یک مراسم عروسی در آذربایجان.

حسن روحانی در لباس سربازی سال ١٣٥٠

تصویرآخوندحسن روحانی رييس جمهور فعلی ايران در لباس سربازی سال ١٣٥٠
حسن روحانی در سال ۱۳۲۷ در شهرستان سرخه در استان سمنان زاده شد. پدر وی حاج اسدالله فریدون در بازار سمنان مغازه داشت و نماینده آیت‌الله بروجردی بود و به سبب مبارزات علنی علیه رژیم پهلوی، نخستین‌بار در سال ۱۳۴۱ دستگیر و به زندان افتاد و به دلیل استمرار مبارزات تا پیروزی انقلاب اسلامی بیش از ۲۰ بار دستگیر و زندانی شد. پدر و مادرش (سکینه پیوندی) پیش از تولد حسن صاحب یک پسر و یک دختر می‌شوند که هر دو در کودکی درگذشتند. وی یک برادر و سه خواهر کوچک‌تر از خود هم دارد. برادرش حسین فریدون (روحانی) در نخستین روزهای پیروزی انقلاب فرماندار نیشابور و روزگاری فرماندار کرج بود، سپس سفیر جمهوری اسلامی ایران در مالزی شد و چند سال هم از سفرای ایران در سازمان ملل متحد بود و سپس مشاور وزیر امور خارجه شد. سه خواهرش طوبی، فاطمه و طاهره نام دارند که هر سه ازدواج کرده‌اند. حسن روحانی در آغاز جوانی، فعالیت سیاسی خود را با پیروی از آیت‌الله خمینی آغاز کرد. وی از سال ۱۳۴۴، سفرهای تبلیغی و سخنرانی علیه حکومت وقت را در شهرهای مختلف ایران آغاز نمود و در همان نخستین سفر، توسط مأموران حکومتی بازداشت شد. در ۲۲ فروردین ۱۳۹۲، حسن روحانی با شعار «دولت تدبیر و امید» و اعتدال گرایی، نماد کلید و رنگ بنفش برای انتخابات ریاست جمهوری رسماً اعلام نامزدی کرد. وی در ۱۷ اردیبهشت، با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور، نام خود را برای رقابت ۲۴ خرداد ثبت کرد. سرانجام وی با اعلام وزارت کشور با کسب ۱۸٬۶۱۳٬۳۲۹ راي به عنوان هفتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران برگزیده شد. حسن روحانی با ادامه تحصیل در بریتانیا، مدرک کارشناسی ارشد در رشته حقوق عمومی به تاریخ ۱۹۹۵ میلادي و دانشنامه دکتری در رشته حقوق اساسی را از دانشگاه کلدونین گلاسگو به تاریخ ۱۹۹۸ میلادی دریافت کرد. وی با کسب پروانه وکالت از کانون وکلای دادگستری مرکز در تاریخ اول آبان ٨٦ وکیل پایه یک دادگستری شد.

حتما بخونید دوستای عزیزم

حتما بخونید دوستای عزیزم

خيلی کم می خنديم،
خيلی تند رانندگی می کنيم،
خيلی زودعصبانی می شويم،
تا ديروقت بيدار می مانيم،
خيلی خسته از خواب برمی خيزيم،
خيلی کم مطالعه می کنيم،
چندين برابر مايملک داريم اما ارزشهايمان کمتر شده است.
خيلی زياد صحبت مي کنيم، به اندازه کافی دوست نمي داريم و خيلی زياد دروغ می گوييم
زندگی ساختن را ياد گرفته ايم اما نه زندگی کردن را ؛
تنها به زندگی سالهای عمر را افزوده ايم و نه زندگی را به سالهای عمرمان
ما ساختمانهای بلندتر داريم اما طبع کوتاه تر، بزرگراه های پهن تر اما ديدگاه های باريکتر
بيشتر خرج می کنيم اما کمتر داريم، بيشتر می خريم اما کمتر لذت می بريم
ما تا ماه رفته و برگشته ايم اما قادر نيستيم برای ملاقات همسايه جديدمان از يک سوی خيابان بهآن سو برويم
فضای بيرون را فتح کرده ايم اما فضا درون را نه، ما اتم را شکافته ايم اما تعصب خود را نه!
بيشتر مي نويسيم اما کمتر ياد مي گيريم، بيشتر برنامه مي ريزيم اما کمتر به انجام مي رسانيم
عجله کردن را آموخته ايم و نه صبر کردن،
>>>درآمدهای بالاتری داريم اما اصول اخلاقی پايين تر،
>>>کامپيوترهای بيشتری مي سازيم تا اطلاعات بيشتری نگهداری کنيم، تا رونوشت های بيشتریتوليد کنيم، اما ارتباطات کمتری داريم.
>>>ما کميت بيشتر اما کيفيت کمتری داريم
>>>اکنون زمان غذاهای آماده اما دير هضم است، مردمی بلند قامت اما شخصيت های پست،
>>>سودهایکلان اما روابط سطحی
>>>فرصت بيشتر اما تفريح کمتر، تنوع غذای بيشتر اما تغذيه ناسالم تر؛ درآمد بيشتر اما طلاقبيشتر؛ منازل رويايی اما خانواده های از هم پاشيده
>>>بدين دليل است که پيشنهاد مي کنم از امروز شما هيچ چيز را برای موقعيتهای خاص نگذاريد،
>>>زيرا هر روز زندگی يک موقعيت خاص است
>>>در جستجوی دانش باشيد، بيشتر بخوانيد، در ايوان بنشينيد و منظره را تحسين کنيد بدون آنکه
>>>توجهی به نيازهايتان داشته باشيد
>>>زمان بيشتری را با خانواده و دوستانتان بگذرانيد، غذای مورد علاقه تان را بخوريد و جاهايی را
>>>که دوست داريد ببينيد
>>>زندگی فقط حفظ بقاء نيست، بلکه زنجيره ای ازلحظه های لذتبخش است
>>>از جام کريستال خود استفاده کنيد، بهترين عطرتان را برای روز مبادا نگه نداريد و هر لحظه که
>>>دوست داريد از آن استفاده کنيد
>>>عباراتی مانند "يکی از اين روزها" و "روزی" را از فرهنگ لغت خود خارج کنيد.
>>>بياييد نامهای را که قصد داشتيم "يکی از اين روزها" بنويسيم همين امروز بنويسيم
>>>بياييد به خانواده و دوستانمان بگوييم که چقدر آنها را دوست داريم. هيچ چيزی را که مي تواند
>>>به خنده و شادی شما بيفزايد به تاُخير نيندازيد
>>>هر روز، هر ساعت و هر دقيقه خاص است و شما نميدانيد که شايد آن مي تواند آخرين لحظه
باشد
اگر شما آنقدر گرفتاريد که وقت نداريد اين پيغام را برای کسانيکه دوست داريد بفرستيد، و به خودتان مي گوييد که "يکی از اين روزها" آنرا خواهم فرستاد، اگر تا ابدهم زنده باشيد هرگز نخواهيد فرستاد 

تصاویرمحرومیت درروستای یدک قوچان وقبرستان تاریخی دراستان مازندران

تصاویرمحرومیت درروستای یدک قوچان وقبرستان تاریخی دراستان مازندران 28مرداد-92
تصاویری ازمحرومیت وامکانات ابتدایی وغیربهداشتی اهالی روستای يدک از توابع شهرستان قوچاندرکشورمدعی قدرت برترمنطقه ومدعی الگوی جانشینی در کشورهای دیکتاتورسقوط کرده منطقه همراه با تصاویری از قبرستان سفید چاه با قدمتی بیش از هزار و 220سال، با نقش‌های عجیب روی سنگ هایش دراستان مازندران.
روستای يدک از توابع شهرستان قوچان. (باشگاه خبرنگاران)
قبرستان سفید چاه با قدمتی بیش از هزار و 220سال، با نقش‌های عجیب روی سنگهایش؛ استان مازندران.
 (تسنیم)

گزیده های تصویری متنوع خارجی

گزیده های تصویری متنوع خارجی.28 مرداد-92
گزیده های تصویری متنوع شامل  برخورد پلیس مصر با یک معترض همراه با تصاویری از تشییع یکی از حامیان مرسی درقاهره که توسط نیروهای ارتش کشته شده است و تظاهرات در حمایت از محمد مرسی و محکوم کردن سرکوب‌ها در مصر در استانبول ترکیه.همچنین تصویر مقابله یک فلسطینی با سرباز اسرائیل در نزدیکی بیت‌لحمدر کرانه باختری و تصویر متفرق کردن تظاهرکنندگان با باتوم در  دهلی نو و تصویرهنرنمایی پلیس در روز استقلال هند؛در بنگلور هند.همینطور تصاویری از انعکاس تصویر اسب‌ها، نگهبانان شان و یک عابر در گودال آب پس از باران‌های موسمی و بقایای هواپیمای ایرباس A-300 پس از سقوط مرگبار؛ بیرمنگام، آلاباما وتصویردانش‌آموزان در اولین روز مدرسه؛ لس آنجلس و کودکان بنگلادشی وتصاویر مسابقه بوکس در توکیووقایق‌سواری در میان برگ‌های زنبق‌های آبی در پارک؛ پکن، چین. 
برخورد پلیس مصر با یک معترض؛ قاهره. (آسوشیتدپرس)

تشییع یکی از حامیان مرسی که توسط نیروهای ارتش کشته شده است؛ قاهره، مصر. (آسوشیتدپرس)

تظاهرات در حمایت از محمد مرسی و محکوم کردن سرکوب‌ها در مصر؛ استانبول، ترکیه. (خبرگزاری فرانسه)

مقابله یک فلسطینی با سرباز اسرائیل در نزدیکی بیت‌لحم؛ کرانه باختری. (آژانس عکس اروپا)

متفرق کردن تظاهرکنندگان با باتوم؛ دهلی نو، هند. (خبرگزاری فرانسه)

هنرنمایی پلیس در روز استقلال هند؛ بنگلور. (آسوشیتدپرس)

دانشجوی هندی در روز استقلال کشورش؛ الله آباد. (آسوشیتدپرس)

انعکاس تصویر اسب‌ها، نگهبانانشان و یک عابر در گودال آب پس از باران‌های موسمی. (هند)

بقایای هواپیمای ایرباس A-300 پس از سقوط مرگبار؛ بیرمنگام، آلاباما. (آسوشیتدپرس)

دانش‌آموزان در اولین روز مدرسه؛ لس آنجلس. (لس آنجلس تایمز)

کودکان بنگلادشی. (آسوشیتدپرس)

مسابقه بوکس در توکیو. (آسوشیتدپرس)

قایق‌سواری در میان برگ‌های زنبق‌های آبی در پارک؛ پکن، چین. (گتی)